Nieuwsbericht
2Doc - Onhandelbare jongens worden omgetoverd tot zelfstandige jongens in

Onhandelbare jongens worden omgetoverd tot zelfstandige jongens in

2Doc

13-6-2024

| 685 x bekeken | 0 reacties
6
Wanneer jouw ouders niet meer voor je kunnen zorgen of zelf uit huis wordt geplaatst heeft dat veel impact op je gezondheid. Je wordt geplaatst in zorginstellingen waarbij er strenge regels zijn en waar je weinig vrijheden hebt. De jongens worden onhandelbaar en krijgen de stempel groepsongeschikt. Wanneer er geen andere mogelijkheid meer is wordt de kleine instelling Wonen Met Kansen benadert.

In de 2Doc Jongens Zonder Thuis worden acht jongens gevolgd die wonen bij de instelling Wonen Met Kansen. De jongens zitten daar door verschillende redenen. Van onhandelbaar tot ouders die niet meer voor ze konden zorgen. Wonen Met Kansen is een kleinschalige inrichting waarbij de jongens worden behandeld als mens en waar ze geloven in de jongens. We worden meegenomen in de wereld van deze jonge jongens en zien soms de emoties hoog oplopen.

Wonen Met Kansen biedt de jongens een houvast, probeert om de jongens zoveel mogelijk zelfstandig te laten worden en hun klaar te stomen voor de harde wereld. Deze documentaire is hier terug te kijken

Klik hier voor meer informatie over 2Doc, of bekijk het laatste TV nieuws
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws