Programma
Onderweg naar Liefde

Onderweg naar Liefde

6
Reizen over de wereld in een busje. Het kan een droom zijn die uitkomt, maar er zitten ook nadelen aan. Het kan soms eenzaam zijn. In het programma Onderweg naar Liefde van de KRO-NCRV gaan single wereldreizigers die leven in een busje op date. De dates zullen plaatsvinden bij de meest romantische en pittoreske Europese steden of dorpen. Het zal avontuurlijk zijn, maar ook intiem. Hoe ga je namelijk om met de beperkte ruimte en privacy in een busje die je moet delen? Wie durft het aan om in te stappen en een onvergetelijke reis te maken?
De eerste uitzending van Onderweg naar Liefde is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Onderweg naar Liefde

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Onderweg naar Liefde online beschikbaar komt)
Nieuws over Onderweg naar Liefde
 • Onderweg naar Liefde - Single wereldreizigers grijpen de kans op avontuurlijke dates in nieuw programma

  Single wereldreizigers grijpen de kans op avontuurlijke dates in nieuw programma

  1-5-2024

  Reizen door Europa, in een busje. Ook wel vanlife genoemd. Het geeft je de vrijheid om de mooiste plekken van de wereld te zien en te wonen. Voor de een één droom en voor de ander is het een nare droom. Er zijn namelijk momenten waarbij je je eenzaam voelt, maar daar heeft KRO-NCRV wat voor bedacht. In het nieuwe programma Onderweg naar Liefde dat aankomend seizoen op tv komt.

  De levensgenieters die leven en wonen in een huisje op wielen gaan namelijk tijdens hun reis op dates. Bij de meest romantische plekken in Europa ontmoeten ze nieuwe mensen, die hopelijk hetzelfde erin staan als de deelnemers. Kijkers van het programma kunnen meegenieten van avontuurlijke dates, maar ook intieme dates.

  Want hoe ga je om met de minimale ruimte in een volkswagenbusje, waarbij privacy en ruimte ver weg ligt? En is er ruimte voor een permanente relatie? Wie durft het aan om in het busje te stappen en samen de wereld te ontdekken?

  Wanneer het programma precies wordt uitgezonden is nog niet bekend.
  Lees verder
Over dit programma