Programma
Opgelicht In De Liefde

Opgelicht In De Liefde

6
In het programma Opgelicht In De Liefde gaat Ellie Lust samen met haar team op zoek naar daders van datingfraude. Het zijn oplichters die de slachtoffers niet alleen financiŽle, maar ook emotionele schade aanrichten. Het vertrouwen in liefde is weg en er ontstaat veel schaamte over dit onderwerp. Oplichters werken steeds slimmer, waardoor er veel slachtoffers zijn. Ellie gaat er alles aan doen om de daders op te pakken. Samen met haar team, die onder andere bestaat uit observanten en digitale rechercheurs. Het programma wordt uitgezonden bij RTL 4.
De eerste uitzending van Opgelicht In De Liefde is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Opgelicht In De Liefde

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Opgelicht In De Liefde online beschikbaar komt)
Nieuws over Opgelicht In De Liefde
 • Opgelicht In De Liefde - Ellie Lust pakt daders op in nieuw programma Opgelicht In De Liefde

  Ellie Lust pakt daders op in nieuw programma Opgelicht In De Liefde

  26-12-2023

  Stel je voor. Je hebt een leuke date gevonden. Jullie besluiten om samen wat af te spreken, maar dan blijk je opgelicht te zijn. Het zijn liefde fraudeurs die steeds slimmer werken en daardoor veel slachtoffers maken.

  In het nieuwe programma Opgelicht In De Liefde is Ellie Lust vastberaden om gerechtigheid te krijgen voor de slachtoffers van datingfraude. Ellie gaat dit doen met een sterk team, om zo de daders op te pakken en hun te confronteren met wat zij hebben gedaan. Er is niet alleen financiŽle schade aangericht, maar ook emotionele schade.

  Ellie zegt in een interview met RTL Boulevard dat haar hart breekt als iemand opzettelijk wordt opgelicht in de liefde. Mensen hebben geen of nauwelijks meer vertrouwen in de liefde en er is veel schaamte om over dit onderwerp te praten. Ellie zal daarom haar uiterste best doen om de daders te pakken.

  Het programma wordt uitgezonden op RTL 4, wanneer is nog niet bekend.
  Lees verder
Over dit programma
 • Ellie Lust Ellie Lust is geboren op 17 september 1966 te Amsterdam. Ellie Lust is woordvoerder van de politie in Amsterdam. Ellie Lust presenteert nu Opgelicht In De Liefde. Als presentator is Ellie Lust onder meer bekend van Testen van BNNVARA, KRO-NCRV:... Bekijk volledig dossier