Programma
Welkom bij de familie!

Welkom bij de familie!

6
Een familiebedrijf runnen en daarnaast opzoek gaan naar een nieuwe liefde. Dat is niet de makkelijkste combinatie. In de serie van KRO-NCRCV: Welkom bij de familie gaan vier singles die een familiebedrijf runnen opzoek naar hun grote liefde. De aanstaande partner krijgt niet alleen de vriend of vriendin, maar ook het bedrijf en de familie erbij. Wie durft het aan? En delen ze ook dezelfde passie en interesses? En keurt de familie het goed?

Dit seizoen zijn de volgende singles op zoek naar liefde: Angelo, Mieke, Ruben en Kelly.
De eerste uitzending van Welkom bij de familie! is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Welkom bij de familie!

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Welkom bij de familie! online beschikbaar komt)
Nieuws over Welkom bij de familie!
 • Welkom bij de familie! - Welkom in de Familie waar liefde en familiebedrijven centraal staan

  Welkom in de Familie waar liefde en familiebedrijven centraal staan

  27-5-2024

  Een familiebedrijf runnen. Het is niet iets wat je veel tegenkomt. Ieder familielid stopt vaak hun passie in het bedrijf om het draaiende te houden. Maar hoe kan je die passie ook toepassen voor romantiek? Vaak is dat lastig te combineren, want als nieuwe partner krijg je niet alleen de liefde van je leven, maar ook de familie en het bedrijf erbij.

  Voor een nieuw programma bij de KRO-NCRV zijn vier singles opzoek naar de liefde van hun leven, maar daar krijg je de familie en het bedrijf dan wel gratis bij. De vier singles zijn Angelo (30), Mieke (54), Ruben (30) en Kelly (32). Ieder runnen ze een bedrijf met zijn/haar familieleden. Zo is Angelo werkzaam bij een Italiaanse ijssalon, Mieke leidt een tennispark, Ruben is werkzaam bij een vloerenbedrijf en Kelly werkt als kindercoach bij haar moeders spiritueel bedrijf.

  Het zijn verschillende mensen met elk hun eigen karakter en interesses. Wie durft het aan om zich voor te stellen aan de hele familie? Welkom bij de Familie zal te zien zijn op NPO 1. De datum is nog niet bekend.
  Lees verder
Over dit programma